Geniale lydbøger til dig der elsker true crime og alt overnaturligt

En lang titel, ja, men det er næsten den eneste måde at indkapsle de anbefalinger, der kommer i artiklen her. Her finder du nemlig alt godt til dig, der kan lide true crime, horror, overnaturlige ting, hekse, magi og troldkraft – og meget mere. Jeg håber du finder en anbefaling eller to, du måske ikke kendte i forvejen 🖤

MORDMOTIVET – når kvinder slår ihjel

‘MORDMOTIVET’ er en vild serie af true crime forfatter Anne Lea Landsted, du kan høre på Mofibo. Hun har her udvalgt en række mordsager begået af kvinder for at kortlægge, hvad der kan få kvinder til at slå ihjel. Det er ikke for sarte sjæle, men det er også mega spændende. Der er tale om meget detaljerede beskrivelser.

Du kan lytte til serien ved at klikke her.


CARMILLA

Før Bram Stokers Dracula, var der Carmilla; vampyrhistorien der inspirerede verdens mest kendte monsterhistorie. En lækker historie til dig der elsker gotiske Victorianske fortællinger om en uskyldig ung kvinde der savner en ven, og en smuk mystisk ung kvinde, der passende nok dukker op og kan opfylde denne rolle.

Klik her, for at lytte til bogen.


THE WITCHCRAFT OF SALEM VILLAGE

Magi, overtro og heksekraft er stærkt forbudt i Salem, men en lille gruppe af unge kvinder er tryllebundede af Titubas fortællinger. Da folks opmærksomhed peger mod dem, starter pigerne en kaos-reaktion af beskyldelser om heksekunst mod alle borgere i byen.

Du kan lytte til bogen ved at klikke her.


CARRIE

En absolut Stephen King klassiker med en kanon god oplæser. Om en ung kvinde med overnaturlige evner, der bor sammen med sin meget religiøse mor, der holder et stramt greb om hendes liv. Og om kærlighed og håb og horror og gode og onde mennesker. Bare mega god.

Klik her, hvis du vil lytte til bogen.


NYESTE INDLÆG

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.