Mine BogForum 2022 planer

UH, KÆRE BOGVENNER. Så er BogForum lige pludselig rundt om hjørnet. Hvad sker der for det? Vi har ventet og ventet, but suddenly, here we are. Jeg glæder mig som et lille barn, og det tænker jeg ikke at jeg er den eneste der gør. Derfor har jeg samlet en lille liste med de ting jeg ABSOLUT skal se, høre eller være med til på BogForum 2022 👇

Hvis du endnu ikke har haft chancen for at tjekke det ud, kan du finde det fulde BogForum 2022 program ved at klikke her, eller ved at hente deres app ned (den bruger jeg selv, da den smider mine foretrukne events direkte i min private kalender med pĂĽmindelser, lokaleinformationer osv.)

Fredag

KL. 10.20: Kom og syng Bogforum i gang. Den store scene.

kl. 10.55: Anne-Marie Vedsø Olesen i samtale med Anne Sophia Hermansen om “Vølvens vej – Misteltenen”, stand C3-007

kl. 11:00, velkomst og uddeling af debutantprisen. Stand A1-STORE SCENE.

kl. 11:15, Maren Uthaug i samtale med Petra Nagel om romanen “11%”. Stand C3-007.

kl. 11:20, Marie Hougaard i samtale med iv Winther & Bea Fagerholt fra To The Moon Honey om “Vi troede vi skulle”. Stand C3-007 (sĂĽ her kan man bare blive efter foredraget med Maren Uthaug? jubi).

kl. 11:30, Camilla Søe og Maria Gudme i snak om “Feministisk kampskrift” hos Alpha Forlag. Stand C2-021.

kl. 11:30, Vilma Sandnes Johansson i samtale med Rebecca Bach-Lauritsen om ‘TĂŚnk ikke pĂĽ mig’. Stand C3-010. (Ja, for at nĂĽ det her OG Camilla Søe og Maria Gudmes snak, sĂĽ skl jeg liiige nĂĽ at skaffe mig selv en Hermione halskĂŚde fra Harry Potter, men jaja, det her ønskeprogram bare til hvis tid ikke var en ting ik?)

kl. 11.45, Find “Nøglen til mord” i virkelig godt selskab med krimiforfatter Anna Grue og journalist Adrian Hughes. Stand C3-007.

KL. 12:15, Lars Daneskov bliver interviewet af Anette Øster om ‘Med døden til følge’. Stand C3-010.

KL. 14:00, HYGGEKROGEN – vĂŚr med til at lĂŚgge make-up der tager udgangspunkt i fantastiske bøger og deres flotte forsider. Stand B4-HYGGEHJØRNET.

Kl. 14:10, Lars Daneskov og Kenneth Bøgh Andersen fortÌller uhyggelige historier og skaber Ìgte Halloweenstemning. Stand B5-DEN LILLE SCENE.

Kl. 15:00, Hornsleth interviewes om sin nye bog, der opererer i tĂĽgelandskabet mellem selvbiografi, kunstnerportrĂŚt og autofiktion. Stand C2-021. + udgivelsesreception kl. 15.30.

Kl. 17:15, Fü de bedste lÌseanbefalinger med Lind & Lahmes bogklub. Vi byder pü et godt glas, gode bøger og godt selskab. Stand C3-007.

Kl. 17:30, Skam som individuelt og samfundsfÌnomen, Carsten RenÊ Jørgensen i samtale med forlagsredaktør Agnes Ringer. Stand C2-016.

Kl. 17:45, Dj Madsen spiller op og Lindhardt og Ringhof byder pü fadøl. Stand C3-007.

Lørdag

Kl. 10:30, Johanne Bille i samtale med Emma Karlebjerg om “NĂĽr mĂŚnd forlader mig”. Stand C3-011.

Kl. 11:00, Hvorfor er vi sĂĽ kloge, os mennesker, og hvorfor tager vi alligevel sĂĽ mange ukloge beslutninger?. Stand C1-TEST.

Kl. 11:00, Kom til Harry Potter-quiz med Amalie, den ene halvdel bag podcasten „Harry Pottcast“. Få testet din viden om Harry Potter og hele universet. Stand C2-LYTTESALONEN.

Kl. 11:30, Dialekter former, hvem vi er. Forsker Inger Schoonderbeek Hansen undersøger i samtale med Sebastian Dorset sprogets kringelkroge. Stand Foyer F7-VIDENSSCENEN.

Kl. 11:30, OversĂŚtter Mette Holm taler om forholdet mellem erindring og fiktion hos Haruki Murakami med udgangspunkt i novellesamlingen “Første person ental” og erindringsbogen “At skille sig af med en kat.” Stand C2-020. (og ja, her kommer sĂĽ endnu et eksempel pĂĽ to oplĂŚg det ikke kan lade sig gøre at deltage i, da de foregĂĽr samme tidspunkt. Men sĂĽ mĂĽ jeg beslutte det endeligt pĂĽ dagen, hvor jeg faktisk ender med at fĂĽ hen).

Kl. 12:30, Nadia Kakasur om sin roman “Gode piger drømmer ikke” – om kampen for at finde sin vej mellem to kulturer og et opgør med, at social kontrol kun er den voldelige slags, som vi kender fra medierne. Stand C2-019.

Kl. 12:35, Motivation og højdepunkter! Josefine Høgh interviewer verdensmester og olympisk mester i badminton Viktor Axelsen om “Vindervilje”. Stand C3-007. (spiller selv meget badminton, sĂĽ dĂŠn her glĂŚder jeg mig faktisk mega meget til 🏸 ❤️)

Kl. 13:00, Kom med i maskinrummet, nĂĽr forfatter og redaktør taler sammen om tilblivelsen af “Det brĂŚndende blad”, samt løfter sløret for nogle af deres bedste krimitricks. Stand C2-021.

Kl. 13:00, Boris Hansen underholder med sin populÌre fantasyquiz. Stand C2-LYTTESALONEN.

Kl. 13:00, Mød den populĂŚre amerikanske bestsellerforfatter Karen M. McManus og fĂĽ signereret din bog. “En af os lyver”. Stand C3-007.

Kl. 14:00, Vi udgiver den skønne julekalenderbog “Julemissionen” af Rikke Reimann og byder pĂĽ bobler. Stand C4-004.

Kl. 14:10, Ditte Giese og Christina Nørby Ibsen guider dig med humor og hjertevarme gennem skilsmissen i en samtale om bøgerne “Ulige uger” og “Med fødderne skrøbeligt plantet”. Stand E Nord-LIVET RUNDT.

Kl. 15:00, Tine Bendixen interviewer Lotte Kirkeby om ‘Hvis man ikke vidste bedre’. En smuk og stĂŚrk roman om en kvinde, hendes relationer og fortidens svĂŚre valg. Stand C3-010.

Kl. 15:00, Hvad er den gode indlĂŚsning, og hvordan skaber man den bedste lytteoplevelse for lytteren? Stand C2-LYTTESALONEN.

*og faktisk en million flere ting, men sĂĽ ville artiklen alligevel blive lidt for lang*

Søndag

Søndag trækker jeg i arbejdstøjet, men hvis jeg ikke skulle arbejde, ville jeg se Lorango-Banko kl. 10.15 hos Lindhardt og Ringhof Forlag A/S. Og så har jeg fravalgt at kigge på resten af programmet til om søndagen, for ikke at blive for ærgerlig over ikke at kunne være med 😂


NYESTE INDLÆG

I’m glad my mom died

En rå, smuk, hård og fantastisk fortælling fra børnestjernen Jennette McCurdy. Læs den 💛

Read More