Heartstopper – vol.1

Forfatter: Alice Oseman

Forlag: (på dansk) Politikens, (på engelsk) Hodder Children’s Books

Sider: 263 *kun tegneserien

Rating: 6 out of 6.

Om bogen

“Charlie and Nik are at the same school, but they’ve never met…until one day when they’re made to sit together. They quickly become friends, and soon Charlie is falling hard for Nick, even through he dosen’t think he has a chance. But love works in surprising ways, and Nick is more interested in Charlie than either of them realised.”

Jeg læste Heartsopper volume 1 på engelsk, og hvad end du er til originalsproget eller den danske oversættelse, kan jeg ikke forestille mig, at det er en bog du kommer til at komme udenom. Den skal læses! Jeg var (desværre) igennem den på en times tid end meget varm eftermiddag, og srlvom jeg sad og kogte i solen, gik jeg ikke ind, fordi jeg var så opslugt og havde ikke lyst til at skulle lægge den fra mig.

Det her er en bog, jeg vil eje selv. Jeg vil have den på min reol, og jeg kan ikke benægte, at det ikke er en jeg kommer til at genlæse. Så sød var den ❤

Men bogen er mere end en “standart” kærlighedshistorie; den kommer omkring meget mere, eks. processen omkring at komme ud, venskaber, forhold, accept og inklusion og ikke mindst fordomme, mobning og at turde være den man er. Det er en rigtig flot bog, der fokuserer på tiden efter stormen, hvor der er plads til nye begyndelser, og kærlighed.

Bogen er i sort/hvid, og da jeg første gang lige slog op på de første sider i bogen, blev jeg lidt lrgerlig over, at den ikke var i farver. Men så glemte jeg det også med det samme igen, fordi historien opslugte mig sådan, og det gjorde mig bestemt ingenting, at illustrationer var i sort/hvid. Bogen er meget letlæselig – også på engelsk- og det er en historie næsten alle aldre kan læse med på. Alternativt kan man også bare nyde tegningerne; de fortæller næsten den samme historie.

Du kan læse mere om bogen eller købe den på dansk hos Politikens forlag, ved at klikke her.

NYESTE ANMELDELSER

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.