These hollow vows

Forfatter: Lexi Ryan

Sider: 439

Sprog: Engelsk

Rating: 5 out of 6.

Om bogen

“Brie would do anything before making a deal with the Fae; death is better than their vicious schemes. But when her sister is taken by the sadistic king of the Unseelie court, there is nothing Brie wouldn’t do to get her back-including making a deal with the king himself to steal three magical relics from the rival Seelie court. Gaining unfettered access to the Seelie court is easier said than done. Brie’s only choice is to pose as a potential bride for the Seelie Prince, Ronan-a prince who’s not quite as wicked as she once thought. Unwilling to let her heart distract her, she accepts help from a band of Unseelie misfits with their own secret agenda. But as Brie spends time with their mysterious leader, Finn, she finds herself struggling to resist his seductive charm. Caught between two dangerous courts, Brie must decide who to trust with her loyalty . . . and with her heart.” (saxo)

Jeg elsker fast-pased bøger der baserer deres world building på primært dialog – og dét gør These hollow vows af Lexi Ryan. Historien er grand og episk, og karaktererne mystiske og tiltrækkende – alt ved dem er hemmelighedsfuldt, og vi må sammen med Brie inde ud af, hvad der er rigtigt og forkerte løbende. Hemmelighederne åbner sig for os, mens vi læser, og hvor nogle ting er nemme at fornemme, var andre helt umulige. Og jeg elskede det 🧡

Jeg hader mig selv for at være så stor fan af love triangles som jeg nu engang (åbenbart) bare er, men det fungerer bare. Og det fungerer godt her. Vi er aldrig helt sikre på om vi skal stole på Finn eller Sebastian, som er Bries to romantiske interesser, og vi har kun fået et lille glimt af, hvad Brie er i stand til; hvad hendes kræfter egentlig kan udrette. Derfor er det også allerede nu lidt frustrerende at serien ‘kun’ er en duologi – både fordi jeg gerne vil læse endnu flere bøger med Brie og co., men også fordi jeg kan være lidt nervøs for allerede, om 2 bøger er nok til det plot og den verden, Lexi Ryan har skabt.

I turn toward the familiar voice and see Sebastian striding toward me, as if my thoughts alone summoned him. I nearly fall to my knees in relief at the sight of his beautiful face

Citat fra bogen, s. 95

Bogens fysiske opsætning er super fin. Skriften er ikke for lille, den er let at læse og paperbacken var lækker at holde.

Så, hvis du kan lide fortællinger om magi, kongedømmer, elvere og mennesker, kærlighed, romance, magiske kræfter og med en stærk kvindelig hovedkarakter, jah, så er det her the one for you. Den næste bog i serien hedder These twisted bonds og den kan du læse mere om, ved at klikke her. Jeg glæder mig til at læse den, men er pt på begrænsing til hvor mange bøger jeg må købe i år (buying books is an obsession and I love it, men min økonomi er mindre vild med det 😂). Så forhåbentligt til maj, skal jeg igang med bog nr. 2 🇩🇰

Du kan læse mere om These hollow vows hos SAXO eller købe den, ved at klikke her.

Nyeste indlæg

Forsoneren

En fantastisk gennemtænkt krimi med masser af godt plot og spændende karakterer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/6 fordi wauv

Read More