Kingdom of the Wicked-serien

Forfatter: Kerri Maniscalco

Sprog: engelsk

Forlag: Hodders

Rating: 6 out of 6.

Om serien

“Emilia and her twin sister Vittoria are streghe – witches who live secretly among humans, avoiding notice and persecution. One night, Vittoria misses dinner service at the family’s renowned Sicilian restaurant. Emilia soon finds the body of her beloved twin…desecrated beyond belief. Devastated, Emilia sets out to find her sister’s killer and to seek vengeance at any cost—even if it means using dark magic that’s been long forbidden. Then Emilia meets Wrath, one of the Wicked—princes of Hell she has been warned against in tales since she was a child. Wrath claims to be on Emilia’s side, tasked by his master with solving the series of women’s murders on the island. But when it comes to the Wicked, nothing is as it seems.. ” (saxo)

Hele serien får 6 stjerner sammen ❤️ Jeg slugte dem så hurtigt mellem jul og nytår at jeg ikke nåede at anmelde dem hver for sig – og det ville heller ikke give mening at gøre. De hører sammen.

Bøgerne er i paperback ca. alle sammen omkring 400 sider, men læsningen går hurtigt, og man føler aldrig at de er for lange til at man kan overskue det. Tværtimod forsvinder tiden, når siderne lukker en ind i Kerri Maniscalcos mørke men fantastiske univers. Jeg vil vove at påstå, at hvis du kan lide fantasy men ikke er så meget for at læse på engelsk (endnu), så kan du meget vel blive det med den her bog. Der er masser af action og dialog, og sproget er ikke kompliceret. Det er ligetil, og man sluger det let.

Jeg ELSKER Emilia og Warth 🖤 de er sjove og seriøse i Kingdom of the Wicket med enemies-to-lovers vibes, mens de render rundt sammen og løser drabelige mysterier, og deres interne relation får bare lov til at udvikle sig i Kingdom of the Cursed og det er skønt. Og så kommer Kingdom of the Feared og er smuk og vild og fræk og bare alt. Vi får svar på vores spørgsmål og alle hemmelighederne, og vi følger Emilia hele vejen i takt med at hun lærer sandheden om verden, hendes fortid og hvem hun selv er.

Vær obs på at bogen er kategoriseret som en young adult historie, men nok burde have været new adult – handlingen og karakterenes interaktioner er absolut sensuelle og seksuelle (i særligt bog nr. 3), og hvis du ikke bryder dig om sådanne bøger, skal du måske lige prøve en læseprøve først. Men hvis du kan lide magi, romance, hekse, eventyr, kongedømmer, flotte prinser og en masse twists, så er det her absolut serien for dig!

‘You have no ide what you’ve done. I need to know the exact phrasing. Now, witch’

I was pretty sure what I did, aside from royally annoy him, was to ensure neither of us ended up dead by the other’s hand. The tattoos likely acted as a magical bond of sorts. Unbinding us so he could rip out my heart like he’d done to my sister was the las thing I’d do

Citat fra Kingdom of the Wicket, s.78

Serien blev skrevet under lockdown – fun fact – og Kerri formåede at spytte dem alle tre ud i samme periode. Mine paperbacks er fra 2022, men serien blev først udgivet i 2021 – med undtagelse fra Kingdom of the Feared, der først netop lige er udkommet. Bogen udgør det tredje og sidste ben i serien, men mon ikke Kerri kommer til at lave en masse flere. Der er stadig mange løse plot-ender for alle de andre Deamon Princes of Hell, som kan få deres egne historier. Det er nok bare et spørgsmål om tid. Det håber jeg virkelig bliver tilfældet – både fordi jeg gerne vil læse mere, men også fordi det ville være synd at efterlade så gennemarbejdet en serie, med løse tråde. Jeg vil dog sige, at jeg kan huske hvordan Kingdom of the Wicket tog sin tid til at komme i gang, så giv ikke op på den før du har læst de første 50-70 sider. Så kommer der fart over feltet derfra.

Du kan læse mere om hele serien hos SAXO ved at klikke her. Bogen er endnu ikke oversat til dansk, så den kan kun læses og købes på engelsk, men der er både en paperback og hardback version.

Der er pt. annonceret en stand-alone efterfølger til Wicket-serien, der foregår i samme univers. Titlen er Throne of the Fallen, og ved at klikke her, kan du læse mere om den på goodreads. Jeg kommer selv til at forudbestille den, så snart den er klar på SAXO.

🖤

Latest from the Blog

Forsoneren

En fantastisk gennemtænkt krimi med masser af godt plot og spændende karakterer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/6 fordi wauv

Read More