Nytårsfortsæt og mål for 2023

På den ene side vil jeg helst ikke gå for meget op i at lave nytårsfortsæt for mig selv, og på den anden side, elsker jeg det. Det gør mig både bange for ikke at komme i mål, som det gør mig glad for, at jeg ved at italesætte mine drømme, kan hjælpe med at manifestere dem.

Mine mål for 2023 tillader jeg mig at dele op i to – de “private”, og dem der relaterer sig til litteraturformidling. Og de kommer her 👇

For bloggen

 • Flere interviews. Selvom jeg ikke altid kan nå at læse alle bøgerne fra dem jeg interviewer, ved jeg hvad sådan en omtale kan gøre i forhold til at hjælpe en ny forfatter af sted. Hvis jeg kan hjælpe med at være startskuddet på noget godt, ville det gøre mig glad ❤️
 • Flere podcast afsnit med bogbanden (se profil her). Podcasten hedder “Bandetid” og kan findes på alle streamingplatforme, ved at søge navnet frem.
 • Flere artikler med længere analyser af forskellige værker. Hvem ved – hvis folk ikke er helt trætte af at høre mig tale om H.C.Andersen og Shirley Jackson, så tager jeg dem da gerne op endnu en gang 😉
 • Jeg skal med på Bogforum 2023 💖 og jeg glæder mig allerede
 • Jeg tager med arbejde på Krimimessen 2023, og jeg glæder mig! Det er første gang jeg er med, så det bliver sjovt og spændende at være en del af.
 • Læse mere fantasy/Ya/Na og ikke mindst, genoptage endnu mere litteratur på engelsk. Jeg foretrækker faktisk at læse engelsk, fordi sproget er så meget mere rigt.
 • Starte en tiktok! Jeg savner at tale med flere bogelskere om den udenlandske litteratur jeg læser, der ikke er så mange i Danmark der har læst endnu.
 • Jeg vil fortsætte med at høre podcast og lydbøger. Jeg fandt virkelig kærligheden til begge medier i 2020, og jeg har ikke sluppet dem siden. Særligt med alle de gåture Torben og jeg er på 🐶

For mig personligt

 • Jeg vil skrive. Mere end jeg har gjort i flere år under universitetet. Og jeg glæder mig voldsomt meget til i den forbindelse at starte på Writers Academy i februar 2023, hvor jeg skal have undervisning af en masse fantastisk søde og dygtige mennesker ✍🏻
 • Jeg vil lære at oprette bøger på goodreds fordi OMG hvor er det trælst at det bare aldrig virker? Har læst så mange bøger jeg ikke kunne notere derinde, og det er direkte generende.
 • Jeg vil se flere filmatiseringer. Jeg har tit tænkt det var lidt mere enten/eller. Jeg har ikke altid behovet for både at læse og se en filmatisering af en historie, men i år, vil jeg prøve at gøre begge med nogle udvalgte historier 🎬
 • Jeg vil lære hvordan man arbejder på YouTube, så jeg måskeeee kan se på at blive god til mediet i 2023. Jeg kunne på sigt godt tænke mig at lave små videoer derinde med lidt litteratursnak, men jeg ved pt intet om hvordan man redigerer videoerne.

Hvad er jeres mål for 2023? Fagligt eller privat? 😊

Nyeste indlæg