I’m glad my mom died

Forfatter: Jennette McCurdy

Sider. 320

Tid: ca. 6 timer

Rating: 6 out of 6.

“A heartbreaking and hilarious memoir by iCarly and Sam & Cat star Jennette McCurdy about her struggles as a former child actor-including eating disorders, addiction, and a complicated relationship with her overbearing mother-and how she retook control of her life.” (forlagets beskrivelse)

6 virker som lang tid for en lydbog men PLEASE, gør dig selv tjenesten at lytte til den! Hvad enten du er bekendt med Jeanette McCurdy fra iCarly eller slet ikke, så er der stadig tale om en universel fortælling om familierelationer, misbrug, spiseforstyrrelser og showbizz i Hollywood. Og så er den ekstremt velskrevet og sjov, men samtidigt også tragisk komisk.

Fortællerstilen er ligetil og nem. Den minder på sin vis meget om den fortælling man også kunne finde i Helle Vincentz biografi “Jorden under mig”, i den måde Jennette går ind i hende selv som barndomskarakter, og fortæller om sit liv ud fra et barns stemme. En gang imellem indtræder en voksen stemme og reflekterer over den situation vi får forklaret, der står i kontrast til den barnlige iver over at please sin mor. Og det fungerer bare så godt.

Jeg har faktisk lidt svært ved at sætte ord på, hvor vild den her historie er og hvor godt det hele bare spiller sammen, men den er god nok. Jennette har talent, og det er man ikke et sekund i tvivl om. Hun har også selv indtalt lydbogen, hvilket giver oplæsningen det ekstra element af nærvær- og så er hun tilmed god til det. Man glemmer til tider helt at det faktisk er hende selv, fordi man bliver så opslugt i det, hun fortæller en.

6 stjerner er næsten for lidt, men det er nu engang skalaen. Jeg GLÆDER mig til at se hvad Jennette finder på i fremtiden, og jeg håber hun er lykkelig i hendes nye erhverv som forfatter. Hun fortjener virkelig alt det gode i livet, hun nu engang har og får 💛 Jeg er dog spændt på at se hvordan hendes fremtidige udgivelser kommer til at klare sig, i forhold til denne, når de ikke længere baserer sig på hendes liv, Hollywood og iCarly. Men jeg har alligevel på fornemmelsen, at hun nok skal klare det fint 🥰


Klik her, for at købe bogen hos SAXO. Klik her, for at lytte til bogen hos Mofibo.

** Nb. jeg har måtte screenshotte bogens forside, fordi jeg kun havde den som lydbog. Jeg ejer ikke billedet eller rettighederne til bogens cover.

NYESTE INDLÆG

Forsoneren

En fantastisk gennemtænkt krimi med masser af godt plot og spændende karakterer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/6 fordi wauv

Read More