Tre vilde Youtube kanaler til true crime-elskeren

Det er absolut ikke alle der er fan af true crime – men hvis du er, så er du klikket ind på den rette artikel 😉 Herunder har jeg samlet nogle af mine favoritkanaler, der viser dele af true crime, eller omtaler true crime hændelser. Klik ind på dem og tjek dem ud! Og glædelig Halloween 🎃🖤

Mind Of A Criminal

‘Mind of a criminal’ kanalen har en masse mindre korte videoer med kommentator på, der viser behind-the-scenes i afhøringsrum, efter forbrydelser. Videoerne er ikke noget jeg umiddelbart selv nogensinde ville have fundet, og kanalen er virkelig spændende.

Klik her, for at komme videre til YouTube kanalen.


“Morbid Curiosity

‘Morbid curiosity’ kan lidt det samme som ‘mind of a criminal’, men kanalerne har slet ikke samme videoer eller fokus i indhold. På kanalen her er der et mere bredt fokus i indhold, men også langt mere hardcore og vammelt indhold, in terms og de interviews man finder. Det er til de lidt mere hardcore.

Klik her, for at komme videre til YouTube kanalen.


“Danielle Kirsty

‘Danielle Kirsty’ er en all time favorite of mine. Hun laver makeup (og en flot en af slagsen), og taler om true crime. En ret vild kombination, hvis jeg skal være ærlig. Og absolut en kombination man ikke ser andre steder og som bare ikke burde fungere, men gør det.

Klik her, for at komme videre til YouTube kanalen.


Puha! Jeg håber det gav lidt inspiration, og at det er kanaler du måske ikke allerede kendte i forvejen? Nu ved jeg da godt hvad aftenen skal stå på her i de koldere måneder 😳

NYESTE INDLÆG

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.