Fantasy roman: update 1

I 2021 annoncerede jeg på Instagram, at jeg gerne ville skrive. Jeg har altid drømt om at blive forfatter, men det har taget mig lang tid og mange år at nå hertil; at turde sige det højt, at anerkende at jeg er den største og absolut værste kritiker i mit eget liv og at jeg selv derfor også er den støre barriere for at opfylde min drøm. Et succesfuldt forfatterskab defineres jo ikke ud fra hvor mange bøger man har solgt eller hvor mange der kender til udgivelsen eller roser den til skyerne – nødvendigvis. Det handler om at fortælle den historie man gerne vil fortælle, at have et projekt i sit liv man er glad for og efterfølgende kan være stolt af. Og hvis man er heldig, så bliver man også læst.

Med læsning kommer dog også kritk og med kritik refleksioner over egen evner og værker, MEN – jeg har altid gjort mig selv den mistjeneste, at tænke for langt frem i mine drømme. Jeg er slet ikke så langt i forløbet endnu, at jeg kan tillade mig at være bange for, hvordan projekter ender ud. Slet ikke før jeg overhovedet har sat et eneste ord på papir. Derfor valgte jeg, at jeg ville bruge min elskede bogblog som en måde at holde både mig selv og de der skulle være interesserede (hej, i er søde at i læser med tak for jer) opdateret på alt mellem himmel og jord i skriveprocessen mod målet; min helt egen bog.

Har jeg en working title? Nej. Tør jeg sige alt for meget om historien endnu? Også nej haha. Jeg er en bangebuks, og er bange for at ændre mening om det hele i morgen og for at gøre det alt for konkret, hvis det ender med ikke at være den vej, jeg skal gå.

Men hvad kan jeg så løfte sløret for? Essensen. Dele af inholdet. Mytologien. Overtroen. Dét er jeg helt sikker på, skal være en større bjælke af min bog. To af mine største kærligheder i livet er nemlig kulturer og deres forskelle – og hertil særligt deres mytologi og overtro. Derfor lavede jeg følgende moodboard, som en måde at skabe en visualisering af den stemning, jeg gerne vil forsøge at ramme. Den essens, der er kernen i det, jeg er ved at kreere.

En stor kærlighed i mit liv er nemlig nordisk mytologi, folketro og kultur – MEN, en anden stor kærlighed, er japansk mytologi, folketro og kulturer. To kulturer der på mange måder slet ikke ligner hinanden, men som jeg altid har følt ville spænde godt sammen til min historie. Om det lykkedes må vi jo vente og se 😉 men jeg er dog selv ret overbevidst om, at det bliver kanon godt 🖤

Derfor lavede jeg tilsvarende moodboard med japansk tema, med den essens i min bog, jeg gerne vil forsøge at ramme.

At sige det højt, er første trin i processen mod målet. Jeg ved ikke hvor det her ender, eller om det da nogensinde skal ende, eller om det er en process jeg tager med mig i graven, men jeg har besluttet mig for at færdiggøre projektet. Om den så skal udgives/ikke udgives, det er lige meget. Jeg vil bare gerne kreere noget, og jeg vil gerne kreere dén historie helt bestemt.

Jeg vil i processen forsøge ikke at være så sur på mig selv og hade alt jeg skriver. Der er ingen skade sket, i noget man synes er sjovt. Og intet er alligevel nogensinde perfekt første gang.

Opdateringerne kommer til at flyde ind lidt fra højre, når der er nyt at berette om. For nu, takker jeg for din tid og siger tak for at du ville læse med 🖤


NYESTE INDLÆG

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.