Mine nytårsfortsæt og mål for 2022

På den ene side ville jeg ønske jeg kunne finde ud af at stoppe med at lave nytårsfortsæt, for de at mine håb for året jeg ikke kommer i mål med, ender jeg bare med at være ked at det over. Og så er der de mål, der altid går igen. De kommer på listen hvert år, men det er aldrig nogle mål jeg oprigtigt at forsøgt at komme i mål med. Eks vil jeg altid gerne arbejde mindre, men det kan jeg ikke finde ud af. Jeg vil gerne tabe mig små 10 kilo (hvem vil ikke det), men jeg vil på samme tid også mer eud på cafe og spise mere lækker mad og få lækre drinks. Jeg ønsker hvert år at starte til et eller andet nyt og at rejse til Japan. So far, er det ikke gået så godt med de mål, og de er ellers gået igen mange år efterhånden.

Men jeg prøver gen i år, fordi selvom der ikke er noget særligt mere motiverende ved 2022 end 2021, har vi jo alle sammen drømme. Og på et eller andet tidspunkt, skal vi jo forsøge at udleve dem, så hvorfor ikke i år? Jeg har dog været meget opmærksom på for mine mål for 2022, at ikke alle ønsker skal have en alt for høj barriere for at de er mulige. Rumrejser og tidsrejser er altså no go, men de små ting i livet der gør hverdagen bedre, skal hyldes noget mere. Så årets liste handler både om de helt store og helt små ting, og jeg håber, at kombinationen af de to, er med til at sørge for, at listen bliver lettere at komme i mål med 💖

Jeg vil gerne …

 • Lære japansk – begynderkursus 🏯
 • Lave mere lækker mad selv 🍲
 • Finde overskud i hverdagen – selv når jeg er træt 🥱
 • Hygge mere med mine venner og veninder 👯
 • Sige ja til flere ting og turde tage chancer 💪
 • Holde ud. Det er ikke altid godt lige med det samme 🫂
 • Komme ud og rejse en masse ✈️
 • Ikke stresse over min TBR eller at læse hele tiden 📚
 • Køre mit ejet show efter mine egne regler og ikke konkurrere med andre 🥈
 • Aflevere et speciale jeg er stolt af ✍️
 • Huske skønheden i de små ting – fuglesang, sol og hygge ☀️
 • Skrive noget færdigt – ikke perfekt, men der skal nogle ord på papir 👩‍💻
 • Se positivt på livet og ikke gå i panik for hurtigt 🔥
 • Vær sød ved mig selv – også på de svære dage 💌
 • Spille mere badminton 🏸
 • Besøge flere steder i Danmark i sommerferien 👙
 • Gå en masse gode ture med Torben 🐶
 • Få trænet lidt mere – gerne løb 🏃‍♀️
 • Huske at NEJ er en hel sætning ⛔
 • Fokuser på egen glæde og ro 🤙🏻
 • Lade andre sejle deres egen sø 🌊
 • Være en god ven 😊
 • Følge mine drømme. Jeg drømmer stort, og det er ok 💤
 • Se en badmintonturnering 🏅
 • BogForum 2022 📚
 • Ikke tale mig selv ned 👍

Har du nogle særlige mål for 2022? Oplevelser du vil prøve, steder du vil se, ting du skal lære?