Magiline

Forfatter: Sylvia Douyé & Paola Antista

Forlag: E-voke

Sider: 48

Rating: 3 out of 6.

Om bogen

“Magiline er netop blevet optaget på kryptozoologi-skolen for at udvikle sin store lidenskab: studiet af forunderlige dyr! Fag som adfærds-analyse, magiske behandlinger og træning er på lektionsplanen. Men skolegebyret er dyrt og konkurrencen hård. Og da der begynder at ske en række forsvindinger, vender det op og ned på alting på skolen…”

Bogen er 1. del af en serie om Magilines liv som fantastikolog-studerende. I denne bog bliver vi præsenteret for skolen, hendes nye medstuderende, deres professor Balzar og den hemmelighedsfulde og smukke vampyrassistent, der kan gå udenfor ved højlys dag.

Plot-wise er der mange mangler og der er flere steder, hvor det lige går lidt hurtigt, men for det yngre publikum, vil jeg påstå at det er en historie, der stadig kan fænge. Billederne er smukke, eventyret eventyrligt, og vi får en god fornemmelse for den verden vi er kommet ind i. De overnaturlige væsener er der også rigeligt af, og vi møder allerede på de første sider en gorgon (Medusa kvinde/slange), feer, enhjørninger, caladrius fugle og en masse andre skabninger. For den unge læser, der elsker magi og monstre, er det en perfekt bog.

Når de efterfølgende bind i serien kommer ud, kommer jeg da også selv til at nappe dem med hjem fra Hovedbiblioteket. Historien er interessant, trods plothuller, og illustrationerne helt vildt flotte. Mere kan man jo næsten ikke bede om.

Hvis du er interesseret i bogen, eller vil læse mere om den, kan du klikke her, og komme ind på forlaget hjemmeside.


NYESTE INDLÆG

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.