Horror og gys 2021: mine favorit-kanaler

Så er vi her igen! Det er blevet oktober, og det er endnu engang blevet den tid på året, hvor @tid_til_tanker sætter fokus på gys, true crime og horror igennem hele oktober måned. Til dig der er særligt interesseret i spændende YouTube kanaler, podcast, serier eller andet godt indenfor temaet, skal du læse med her.

YouTube kanalen ‘Mr. Nightmare’

Med 5.51 million abonnenenter er det ikke svært at se, at Mr. Nightmare er populær. Kanalen er fyldt med alverdens uhyggelige historier -primært fra Amerika – han enten selv har oplevet, der er blevet sendt ind eller skrevet til anledningen. Kanalen veksler altså mellem fiktion og sandhed, men det bliver klargjort for historierne, hvilken en, man har med at gøre 🩸

Kanalen smider en ny video ud ugentligt, så her er altid rigeligt med content 🎥 Det jeg synes er fedt ved Mr. Nightmare, er dens brug af lydeffekter og underlæsningmusik – video elementet er underordnet, og veksler mellem diverse stockbilleder, men det er ikke dét, der sætter den uhyggelige stemning. Det er oplæsningen, og musikken. Klar et lyt værd!

Klik her, for at komme til Mr. Nightmares YouTube side 👣

Instagram profilen @’scary_horror_facts’

Be aware – det er nogle gange en lidt spøjs IG profil, og der kommer også en gang imellem content, man ikke lige regnede med eller som ikke passer helt ind, men det er ikke så slemt igen. Her kan du dog finde gamle legender, monstre, true crime, paranormale historier og filmclip; alt sammen i én dejlig smøre 🦇

Klik her, for at komme ind på Instagramsiden 👣

Hjemmesiden ‘heavenofhorror.dk’

Når alt kommer til alt, er der i virkeligheden kun ét medie jeg ville anbefale alle der elsker gys, true crime, horror og det overnaturlige – heavenofhorror.dk 🧡 Det er her jeg selv holder mig opdateret på alt omkring kommende film, nye udgivelser, streaming, serier, læser anmeldelser og deltager i en masse konkurrencer. Dén hjemmeside er alfa-omega for enhver horror-entusiast ☠️

Klik her, for at komme til deres hjemmeside 👣

Mord i nord podcasten

Hvad der er genialt ved Mord i nord podcasten, er dens brug af tematisk baggrundsmusik, lydeffekter og kanon dygtige oplæsere. Hvis du har savnet en podcast med en konstant bagliggende musik, er dét her podcasten for dig – fortællerstemmen er roligt, tempoet er overskueligt og udtalelsen tydelig og klar. Podcasten er dog udgivet hos Podimo, så det kræver et abonnement dertil, hvis man vil høre mere end de første 6 afsnit gratis på Apples Podcast-app. Det er dog en god måde at finde ud af, om det kunne være noget for dig 🖤

Klik her, for at lytte til de første gratis episoder 👣

Youtube kanalen ‘Mr. Ballen’

Mr. Ballen udkommer med en ny video 3-5 gange om ugen, og tager altid fat i ægte true crime historier, ulykker, eller uopklarede mysterier. Men det er ikke ligesom BUzzfeed Unsolved (which I love), men meget mørkere og meget mere dystert. Nogle gange til sådan en grad, at selv de tore entusiaster, er nødt til at tage en lille pause fra alt den ondskab og de ulykker, der foregår hver dag på hele kloden.

Det der gør Mr. Ballen til en god YouTuber og kanal (foruden de 4,9 millioner abonnementer der jo også gerne skulle kunne forklare det), er hans stemme, forklaringen hvor han gør historien til hans helt egen og især hans baggrundsskærm, med skyer der bevæger, sne der falder eller græs der vokser så det fanger seeren og med små monstre/trolde/mennesker, man kan få øje på i baggrunden, dr interagerer med landskabet, hvis man holder godt øje 👀

Klik her, for at komme til Youtube profilen👣


NYESTE INDLÆG

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.