Chapter

REKLAME

Jeg er så heldig at have lavet et samarbejde med de søde mennesker hos ‘Chaper’ – en app for os, der elsker at læse bøger online og lytte til tonsvis af lækre e-bøger.

Få 45 dages abonnement til Chapters lyd-og e-bogsunivers ved at klikke her og bruge rabatkoden ‘TIDTILTANKER45’

Tilbuddet gælder til og med august 2021 ❤

Lydbøger er det nye sort

Corona blev året hvor jeg indså, hvor glad jeg er for lydbøger. Det var ikke noget jeg havde gjort mig så meget i førhen, men for pokker, hvor har jeg gået utallige mange kilometer under lockdown med en lydbog i ørene, og en god historie til at optage noget af alt den tid, der skulle slås ihjel. Det startede som tidsfordriv, og en måde at få de dejlige bøger med mig ud og gå, men det er kommet for at blive. Jeg kommer aldrig til at stoppe med at høre lydbøger igen.

Derfor er jeg så glad for, at kunne tilbyde mine følgere og de der deler samme interesse og passion for litteratur som mig selv, 45 dages abonnement til Chapters univers. NB – tilbuddet gælder dog desværre kun for nye brugere, men jeg håber at i kan bruge det, og bliver glad for det ❤

Det har derudover været ret sund for mig, at begynde at læse flere e-bøger også, fordi jeg simpelthen ikke har mere plads til de fysiske bøger på min bogreol- ooooog min økonomi som studerende (der pt ikke har et arbejde men ulønnet fuldtidspraktik) simpelthen heller ikke kan holde til at købe alle mine bøger fysisk.

Anyways kære vennerne – jeg ville bare bringe denne dejlige nyhed, og sige endnu engang tusinde tak for jeres støtte, interesse og engagement. Skulle i få lyst til at prøve nogle dage his Chapter, er i så velkomne, og ellers ses vi på IG til flere anmeldelser og bogsnak.