CHERRY

Forfatter: Inger Christine Løwe

Forlag: Arkiv for detaljer

Sider: 126

Rating: 3 out of 6.

Om bogen

“CHERRY er en roman om intimitet og venskaber og handler om at forsøge at finde vej i egne og andres følelser og grænser. Det er en fortælling om at være ung og i tvivl om, hvilken retning der føles rigtig. Hvem er man som menneske eller rettere hvem er det, man forsøger at være? Clara studerer på universitetet. Til en fest møder hun Karen.”

CHERRY er en ungdomsroman, der handler om at udforske sin seksualitet, og finde sig selv og kærligheden. Da Clara møder Karen til en fest, udvikler deres bekendtskab sig hurtigt til et tæt venskab, hvor de to karakterer på skift opfører sig som kærester og venner.

Selvom bogens indhold er interessant, virker bogens slutning en smule uforløst. Kærligheden er dog meget på samme måde i virkelighedens verden – den opstår, og den forsvinder, og det er tit uden vi er klar over det. Klimaks og point of no return kommer dog meget tidligt i den korte bog, og karakterudviklingen derefter var for mig meget stillestående. Hvad der tiltrak mig ved bogen, var snarere dens opbygning og udforming, end dens indhold, der fremstod mere vagt.

Klokken er 2.16, jeg skal tidligt op og skrive eksamen i morgen, men Karen har sagt, at jeg har alt for meget substans til ikke at have oplevet modgang i mit liv, og jeg har aldrig fået sådan en god kompliment før, hun har hentet to øl til

Citat fra bogen

Opbygningen

Bogen bærer et æstetisk præg i sin udforming, med kapitler der indledes uden nummerering, og kapitelskift, der i stedet indikeres ved mellemrum. Hovedkarakterens tanker er lette at forstå, og skriveformen minder meget om Virginia Woolfs train-of-thought, hvor alt bliver skrevet ned, og i større grad opdelt af kommaer, end af punktummer. Det får dog læsningen til at flyde meget let og elegant, og jeg kan rigtig godt lide måde, bogen er skrevet på. Men det er desværre ikke en bog der kommer til at blive med mig.

Du kan læse mere om bogen, eller købe den, ved at klikke her.


Kunne du lide anmeldelsen?

NYESTE INDLÆG

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.