Velkommen til Tid Til Tanker!

Eller Triple T, som jeg selv kalder den- men ingen andre gør- desværre 😥 (endnu).

Mit navn er Victoria, og lad mig starte med at byde dig hjerteligt velkommen til min lille bogblog. Bloggen er startet med intentionen om at give inspiration til at finde tid til flere tanker i hverdagen. Litteratur er smukt og skønt, og foruden alle de ting man kan lære fra den, så hjælper den med at sætte gang i fantasien, og med at slappe af. Litteraturen og de frie tanker, skal hyldes. Derfor ville jeg gerne starte en bogblog, hvor jeg kunne dele mine tanker om den litteratur jeg læser, med ligesindede, og på samme tid blive inspireret til at læse ting ud over min sædvanlige ramme. 

Så, i takt med at jeg endelig har fået sparket gang i mine artikler og interviews, tænker jeg at starte bloggen med et vildt miks- et interview af mig selv, i en artikel. Wow, må man godt det? Ja, dét må man nemlig godt. Så her kommer et indlæg om lidt af det hele, uden så meget af det.

Uddannelse

Jeg er pr. dags dato 24 år gammel, og studerer cand.merc. kommunikation på CBS, efter i sommeren 20’ at have færdiggjort min bachelor på Aalborg Universitet i kommunikation og digitale medier. 

5 random facts

I anledning af at jeg nu har haft min blog kørende i “allerede” 5 måneder, tænkte jeg det var på høje tid at jeg fik introduceret mig selv lidt grundigere. Så her kommer der 5 random facts om mig 

  1. Når jeg ikke læser, elsker jeg at spille badminton 🙂 
  2. Jeg elsker hunde. Min store drøm er en dag af få en corgi, der skal hedde Tøffe.
  3. Nogle gange mister jeg tid og sted, når jeg sidder på YouTube. Jeg skal konstant minde mig selv om, at stoppe !autoplay”. Ellers kommer jeg aldrig videre.
  4. Jeg går ekstremt meget op i at vinde ting. Nogle ville sige jeg burde lære at tabe- men hvorfor tabe, når man kan vinde?
  5. Jeg går ekstremt meget op i mad. Jeg. Elsker. Mad. Så meget, at jeg flere gange har overvejet om jeg mon burde begynde at anmelde kogebøger, så jeg kan mikse min kærlighed for litteratur og min kærlighed til mad. Så ville min instagram i hvert fald være lækker at se på. 

Hvis jeg var en kage …

Ville jeg være en jordbærtærte. Helst den fra lagkagehuset. Det er verdens bedste jordbærtærte, og jeg kan godt blive lidt … bestemt, med min jordbærtærte. Jeg vil gerne bare have den énes slags, tak. Helst ikke fra nogle andre butikker eller supermarkeder. Lagkagehusets er bedst. 

Min yndlingsbog er …

Døgnkioskmennesket. 

Yndlings bogserie …

Gravflab Flink – eller Skulduggery Pleasant på engelsk. 

Fysisk bog eller lydbog?

Jeg har aldrig hørt meget lydbog- men ironisk nok lytter jeg til en lydbog netop nu, mens jeg skriver. Det er dog en første gang i mange år- men måske ikke sidste gang. De fylder også mindre, end de fysiske bøger 😉 

En bog jeg stadig ikke har fået læst, der står på min bogreol…

Fluernes Herre. Og det er noget værre noget, fordi jeg fik den i gave fra min far, da jeg gik i folkeskolen. I dag går jeg så på universitetet, læser på min kandidat og kan smide et sabbatår til i ligningen også, så den bog har nok stået på min reol i ca 8 år. Det er godt nok længe. 

Hunde eller katte?

Hunde. Altid. Vil super gerne have en corgi der skal hedde “Tøffe” og en bomuldshund der skal hedde “Torben”. 

Hvad er klokken?

Ja, det ved jeg ikke, for jeg kan ikke aflæse analoge ure. Jeg kan godt med et digitalt ur- men jeg kan stadig godt nogle gange været i tvivl. Det er nogle gange ret akavet at skulle sige til folk, at jeg ikke ved hvad klokken er, men på samme tid kan jeg godt lide at tænke, at det bare er en del af min “charme”. 

Planter eller venner?

Jaaa… jeg har nok flere planter end jeg har venner. Jeg har nemlig ret mange planter. Mens jeg sidder her og skriver min velkomst-artikel, kan jeg tælle 5 planter i samme rum som mig, og jeg sidder “bare” ved mit spisebord og kigger mod min reol. Men som jeg altid siger til mig selv “hvis de ikke har nogle planter, kan man ikke stole på dem”. Mark my words- det er rigtigt.

Jeg jeg have superkræfter, ville jeg kunne ….

Flyve. 

Favorit årstid

Efterår- lige før det bliver vinter, og bliver rigtig koldt. Men med et vejr, hvor jeg kan så i støvler og stik, og med god samvittighed (eller i det mindste en nogenlunde samvittighed), drikke varm kakao hver dag. 

Hidden talents

….har jeg ingen af. Og det er trist. Hvis jeg havde et, kunne det være ret sejt at kunne jonglere. Eller kunne beatbokse. 

To cykle or not to cykle everywhere?

To cykle. Jeg kan dog godt lide at køre i bus, fordi jeg aldrig gør det, men jeg elsker min cykel. Det skal måske også nævnes at jeg faktisk har en elcykel, så jeg ræser nemt rundt omkring. 

Har du Instagram?

OM jeg har! Du kan finde min Instagram ved at klikke her, eller klikke på en af billederne herunder.